У 2017 році інвестиції «Лемтранс» зросли у 5 разів

19.03.2018
Share

Компанія «Лемтранс» підбила підсумки впровадження своєї інвестиційної програми за 2017 рік. Якщо порівняти з 2016 роком, капітальні вкладення збільшилися в 5 разів — зі 109 до 562 млн грн.

Основні кошти було спрямовано на придбання нових вагонів і капремонти. Інвестиційна програма 2017 року також ще передбачала як модернізацію, так і підтримку наявних вагоноремонтних потужностей, а крім того, масштабне оновлення техніки, що сприяє покращенню якості проведеного ремонту.

Поточна діяльність та інвестиції компанії фінансуються переважно за рахунок власних коштів.

«Попри складний 2017 рік ми не випустили з уваги наші пріоритетні цілі. Основні засоби нашої компанії — це вагони, надійність яких дає нам значну перевагу перед конкурентами. Тому інвестиційний фокус 2017 року було, насамперед, спрямовано на придбання нового рухомого складу та підвищення продуктивності наявного, — зазначив Володимир Мезенцев, генеральний директор компанії «Лемтранс». — Очевидно, що від підвищення продуктивності вагонів виграють, передусім, вантажовідправники. Інвестуючи, ми створюємо умови для підтримки стабільності бізнесу наших клієнтів».

 

Підписка на новини

Будьте в курсі подій