«Лемтранс» підбив попредні підсумки роботи компанії у 2017 році

22.01.2018
Share

Загальний обсяг залізничних перевезень компанії «Лемтранс» за підсумками 2017 року становить 51 млн 900 тис. тонн вантажів різної номенклатури.

Зокрема, обсяг перевезення залізорудної сировини становить 19,30 млн тонн, а вугілля — 19,35 млн тонн. Обсяги перевезення чорних металів у 2017 році становили 6,12 млн тонн, флюсів — 3,46 млн тонн, коксу — 2,95 млн тонн.

Серед чинників, які найбільш істотно вплинули на обсяги перевезень у 2017 році, компанія виділяє інфраструктурні обмеження, проблеми з тяговим рухомим складом, а також тривалі простої вагонів на початкових і кінцевих операціях навантаження.

У межах реалізації стратегічних цілей 2017 року компанія продовжила програму з оновлення рухомого складу. Сукупний річний обсяг інвестицій становить приблизно 540 млн гривень.

Генеральний директор ТОВ «Лемтранс» Володимир Мезенцев:
«Однією з ключових подій 2017 року стало припинення залізничного сполучення з тимчасово непідконтрольними територіями і, як наслідок, заблокований рухомий склад. Цей чинник, безумовно, вплинув на ринок загалом, однак найбільш істотний вплив на підсумки року мали проблеми з нестачею локомотивів. Через це нам не вдалося повністю виконати заявки наших вантажовідправників. Однак постійне вдосконалення якості послуг, оптимізація внутрішньої логістики та зниження транспортних витрат залишаються основними пріоритетами нашої компанії».

Загалом, за підсумками діяльності 2017 року «Лемтранс» зберіг провідні позиції в списку лідерів як за кількістю вагонного парку, так і за обсягами перевезень серед приватних операторів.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій