За рік компанія «Лемтранс» перевезла 60,2 млн. тонн вантажів

14.02.2017
Share

Загальний об’єм залізничних перевезень компанії «Лемтранс» за підсумками 2016 року склав 60 млн. 226 тис. тонн вантажів різноманітної номенклатури.

Основну частину перевезених вантажів склало вугілля і залізорудна сировина. Зокрема,  обсяг перевезень  вугілля  склав 24,72 млн. тонн, залізорудної сировини – 19,94 млн. тонн.

Найбільший ріст за результатами року показали перевезення коксу. Сумарно перевезення цього вантажу збільшились на 46,8% і склали 2,99 млн. тонн. На 22% збільшено обсяги вантаження чорних  металів – 7,89 млн. тонн (у 2015 році – 6,42 млн. тонн) та на 7,2% – 3,76 млн. тонн (у 2015 році – 3,5 млн. тонн). Компанія постійно працює над підвищенням ефективності транспортувального процесу, покращенню якості послуг і розширенню власного  вагонного депо.

Генеральний директор компанії «Лемтранс» Володимир Мезенцев: «Сьогоднішній стан ринку залізничних перевезень знаходиться під впливом загальних для економіки країни кризових тенденцій, а також ситуації на сході України. Незважаючи на це, ми продовжуємо докладати максимум зусиль для своєчасного і повного забезпечення своїх клієнтів рухомим складом. Протягом 2016 року компанія «Лемтранс» чітко дотримувалася своєї стратегії, яка, без сумніву, і далі повинна сприяти довготривалому росту компанії. Також ми сконцентрували свої зусилля на модернізації виробничих потужностей, що приводить до підвищення ефективності експлуатації вагонного парку».

Довідка:

ТОВ «Лемтранс» – найкрупніша в Україні приватна транспортно-експедиторська компанія, що надає повний комплекс послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом. Основними напрямами діяльності є: транспортно-експедиційне обслуговування внутрішніх і експортно-імпортних перевезень та ремонт рухомого складу. 100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належить Групі СКМ.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій