У першому кварталі Лемтранс перевіз 13,76 млн тонн вантажів

21.04.2017

У січні-березні 2017 року компанія «Лемтранс» перевезла 13,76 млн т вантажів різної номенклатури. За аналогічний період 2016 року було перевезено 14,6 млн тонн.

Основний обсяг навантаження припадає на вугілля — 5,56 млн т — і залізорудну сировину — 4,99 млн т. За підсумками першого кварталу 2016 року перевезення цих видів вантажу становили 6,29 млн тонн і 4,68 млн т відповідно.

Обсяги перевезення чорних металів у січні-березні сягнули 1,63 млн т (1,64 млн тонн у I кварталі 2016 року), флюсів — 0,84 мільйона тонн (1,07 млн т у I кварталі 2016 року), коксу — 0,58 млн тонн (0,73 млн т у I кварталі 2016 року).

Генеральний директор компанії «Лемтранс» Володимир Мезенцев:«Ключовим чинником, який вплинув на зменшення обсягів перевезення вантажів у першому кварталі 2017 року, стала блокада залізничного сполучення з непідконтрольними територіями. Наша команда провела величезну роботу для виконання взятих на себе зобов’язань, з огляду на брак часу й реалії, з якими ми зіткнулися. В абсолютних цифрах ми втрачали 200 вагонів середньодобового навантаження. Щоб вийти на показники 2016 року, ми маємо бути впевнені в тому, що інфраструктура та локомотивна тяга нас не підведуть».

Довідка:

ТОВ «Лемтранс» — найбільша в Україні приватна транспортно-експедиторська компанія, що надає повний комплекс послуг із перевезення вантажів залізничним транспортом. Основними напрямами діяльності є: транспортно-експедиторське обслуговування внутрішніх і експортно-імпортних вантажних перевезень, а також ремонт рухомого складу. 100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належать Групі СКМ.