Лемтранс 2016 року сплатив 541,7 млн грн податків і зборів

11.04.2017
Share

За 12 місяців 2016 року компанія Лемтранс перерахувала до бюджетів усіх рівнів 541,7 млн грн. Тільки до державного бюджету було перераховано понад 499 млн грн, зокрема ПДВ — 447,2 млн грн. Місцеві бюджети було поповнено на суму 22,3 млн грн, єдиний соціальний внесок сягнув 20 млн грн. Якщо порівняти з 2015 роком, компанія збільшила податкові відрахування до державного та місцевого бюджетів на 66,8%.

Генеральний директор компанії «Лемтранс» Володимир Мезенцев: «Попри складну ситуацію на ринку залізничних перевезень упродовж останніх років, нам вдається зберігати обсяг податкових відрахувань до бюджетів усіх рівнів. Лемтранс завжди був і залишається соціально відповідальною компанією та зразковим платником податків».

Довідка:

ТОВ «Лемтранс» — найбільша в Україні приватна транспортно-експедиторська компанія, що надає повний комплекс послуг із перевезення вантажів залізничним транспортом. Основними напрямами діяльності є: транспортно-експедиторське обслуговування внутрішніх і експортно-імпортних вантажних перевезень, а також ремонт рухомого складу. 100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належать Групі СКМ.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій