«Лемтранс» збільшив парк рухомого складу

18.01.2016
Share

Компанія «Лемтранс» в рамках комплексної програми з оновлення вагонного парку у 2015 році придбала близько 2 тис. напіввагонів. За рахунок залучених фінансових ресурсів придбано 1 489 напіввагонів віком від 4 до 11 років. 350 нових напіввагонів куплено за власні кошти компанії.

Крім того, за 12 місяців 2015 роки було відремонтовано 9 714 напіввагонів. З них капітальним ремонтом — 307, деповським — 9 407 одиниць.

На даний момент «Лемтранс» оперує парком напіввагонів чисельністю понад 20 тис. одиниць, з них близько 15 тис. — власний парк компанії.

Генеральний директор компанії «Лемтранс» зазначив, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, потреба у вагонах зберігається. «Ми не раз говорили, що плануємо збільшувати парк рухомого складу, який знаходиться в управлінні. Довгострокові договори з нашими ключовими клієнтами дозволяють прогнозувати потреби у напіввагонах. Тому ми розуміємо, яка кількість напіввагонів нам потрібна зараз, яка буде необхідною в середньо- та довгостроковій перспективі. Це стратегія компанії, яка залишається незмінною», — підкреслив Володимир Мезенцев.

Довідка:

ТОВ «Лемтранс» — найбільша в Україні приватна транспортно-експедиторська компанія, що надає повний комплекс послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом. Основними напрямками діяльності є: транспортно-експедиторське обслуговування внутрішніх і експортно-імпортних вантажоперевезень, а також ремонт рухомого складу.

100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належить Групі СКМ.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій