«Лемтранс» провів новорічну акцію «Дідом морозом стати просто»

13.01.2016
Share

Другий рік поспіль компанія «Лемтранс» успішно проводить волонтерську акцію «Дідом морозом стати просто». Цього року вона пройшла в рамках спільної акції «Рінат Ахметов — дітям».

Цього року діти з дитячих будинків сімейного типу писали листи Діду Морозу з проханням виконати їх бажання. Кожен співробітник компанії міг приміряти на себе роль самого доброго новорічного персонажа. Цього року ми виконали 48 бажань діток з Дніпродзержинська, Бердянська, Ірпеня, Костянтинівки, Красноармійська. Вони мріяли про плюшеві іграшки, набори для творчості, санчата, машинки на радіокеруванні, роботів та багато іншого.

Ірина Колосова, прийомна мати 7-х дітей з Красноармійська: «Висловлюємо подяку усім  співробітникам компанії «Лемтранс» за всі подарунки, які отримали діти. Вони просто щасливі, і всі без винятку, завдяки вам, продовжують вірити в чудеса».

Крім того, вже традиційно, солодкі новорічні подарунки отримали близько 400 дітей співробітників компанії «Лемтранс».

Довідка:

ТОВ «Лемтранс» — найбільша в Україні приватна транспортно-експедиторська компанія, що надає повний комплекс послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом. Основними напрямками діяльності є: транспортно-експедиторське обслуговування внутрішніх і експортно-імпортних вантажоперевезень, а також ремонт рухомого складу.

100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належить Групі СКМ.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій