«Лемтранс» І Шахтар відкрили футбольний майданчик "Давай, Грай!" у Попасній

23.05.2019
Share

22 травня в Попасній Луганської області в межах проекту «Давай, грай!» відбулася довгоочікувана подія – відкриття дитячого футбольного майданчика. Капітальна реконструкція стала можливою завдяки фонду Shakhtar Social, компанії «Лемтранс», а також за підтримки ТДВ «ПВРЗ» і мерії м. Попасна.

У церемонії відкриття взяли участь жителі міста, представники адміністрації, але найголовніше – діти, які відразу після офіційної частини провели на новому майданчику своє перше тренування.

«Радий, що в Попасній одним затишним місцем стане більше. Такі майданчики та проекти – це великий плюс для міста, – зазначив генеральний директор ТДВ «ПВРЗ» Сергій Сириця. Ми підтримали проект не тільки тому, що є відповідальним і соціально орієнтованим підприємством, але передусім завдяки чіткому розумінню – від потенціалу дітей залежить розвиток міста».

Дитячий футбольний майданчик змінився повністю. Його збільшили, встановили огорожу й освітлення, замінили фундамент, а також поклали штучне покриття. Новий футбольний простір відповідає всім сучасним вимогам до безпеки та стандартам якості.

Інна Хмизова, директор Shakhtar Socials: «"Давай, грай!" – відкритий для партнерства проект. Ми раді, що "Лемтранс" поділяє ідею розвитку дитячого аматорського футболу й дав можливість дітям Попасної тренуватися».

Усвідомлюючи, яке значення для майбутнього країни має молоде покоління, компанія «Лемтранс» приділяє особливу увагу проектам, орієнтованим на розвиток дітей. Зокрема, сприяє поліпшенню освіти, популяризації дитячо-юнацького спорту та здорового способу життя. Так, раніше в компанії був реалізований проект «Твоя безпека на залізниці», спрямований на підвищення обізнаності дітей щодо правил поведінки на транспортних об’єктах.

Задля систематизації та розвитку громадської діяльності «Лемтранс» вирішив приєднатися до ініціативи ФК «Шахтар» у межах проекту «Давай, грай!».

«Раді бачити, що наша з партнерами ініціатива втілилася в життя.Компанія "Лемтранс" всіляко заохочує працівників займатися спортом. Тому ми з радістю відгукнулися на пропозицію приєднатися до проекту "Давай, грай!", – каже Світлана Куфтова, начальник відділу зі зв’язків із громадськістю. – Цілі, які ми ставимо перед собою, впроваджуючи цю ініціативу, – виховати в дітей культуру здорового й активного способу життя. Ми хочемо, щоб у кожної дитини була можливість спробувати свої сили в спорті. Сподіваємося, що наша з партнерами ініціатива надихне й інші компанії стати частиною проекту "Давай, грай!"».

Інформаційна довідка:

У 2013 році ФК «Шахтар» запустив соціальний проект «Давай, грай!», спрямований на розвиток масового дитячого футболу в Україні та популяризацію здорового способу життя. З моменту старту його географія розширилася з двох до 24 міст нашої країни. Сьогодні в проекті, який реалізується некомерційним фондом Shakhtar Social, беруть участь понад 2 тисячі дітей віком від 6 до 12 років. Причому, крім хлопчиків, займаються також дівчатка та діти з обмеженими можливостями. Юних футболістів забезпечують усім необхідним інвентарем та організовують заняття й регулярні змагання.

 

Підписка на новини

Будьте в курсі подій