Лемтранс запускає проект «Твоя безпека на залізниці»

01.06.2016
Share

Компанія «Лемтранс» запускає освітній проект «Твоя безпека на залізниці». Ініціатива передбачає проведення уроків безпеки в школах задля запобігання дитячому травматизму на залізниці. У межах уроку для молодшої школи дітям в ігровій формі розкажуть про залізницю та про основні правила поведінки в її зоні: як переходити залізничну колію, про небезпеку ігор, про сторонні предмети на рейках і багато іншого. Для уроків розроблені спеціальні книжки-розмальовки з основними правилами поведінки та зрозумілими ілюстраціями, інформаційні плакати та розклад уроків.

Проведення уроків стартує у Волновасі та Дніпродзержинську – містах присутності, де розміщені вагонні депо компанії.

Володимир Мезенцев, генеральний директор: «Твоя безпека на залізниці» – дуже важливий проект для компанії «Лемтранс». Ми – залізнична компанія, тому, як ніхто інший, розуміємо всі ризики та небезпеки цього виду транспорту для дитини. Цілі, які ми ставимо перед собою, впроваджуючи цю ініціативу, – підвищення обізнаності, як у дітей, так і дорослих щодо правил поведінки на залізниці. Ми хочемо сформувати в кожної дитини культуру поведінки на об’єктах залізничного транспорту».

«Міста нашої присутності – це великі залізничні вузли. Тому кожен день ми тією чи іншою мірою взаємодіємо із залізницею й хочемо, щоб ця взаємодія була максимально безпечною. Тому ми зібрали основні правили поведінки на залізниці, постаралися викласти їх в ігровій і максимально простій формі. Ми також просимо батьків: пояснюйте та нагадуйте своїй дитині про ці правила й пам’ятайте про них самі, адже діти беруть із вас приклад», – Анна Негуляєва, начальник відділу зі зв’язків із громадськістю.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій