Лемтранс представив стенд на міжнародній виставці Transport Logistic 2023 у Мюнхені

15.05.2023
Share

Лемтранс вперше прийняв участь у виставці transport logistic 2023, котра відбулась 9 по 12 травня 2023 року.
Мюнхен став місцем зустрічі світової логістичної галузі, бо саме transport logistic  є провідною світовою виставкою логістики, ІТ та управління ланцюгами поставок.
Серед ключових гравців у світі логістики, саме ця виставка вважається платформою номер один для міжнародних мереж.
Тож Лемтранс, як найбільший приватний залізничний оператор в Україні і фахівець із логістики, представив на виставці стенд двох проєктів – Container Terminal Mostyska, а також інтермодального опетатора Левада-Карго.
«Ця виставка — неймовірна можливість для наших компаній продемонструвати послуги та рішення в галузі логістики та те, як вони можуть допомогти оптимізувати вантажні перевезення, — зазначає Володимир Мезенцев, СЕО компанії «Лемтранс» — Ми розуміємо, що галузь логістики постійно розвивається, і життєво важливо залишатися на зв’язку з колегами по всій Європі».
Наша команда експертів обговорювала останні розробки в логістиці та пропонувала рішення які можуть задовольнити потреби бізнесу.
У заході брали участь близько 2 320 експонентів із 67 країн, що зберігає безпрецедентну міжнародну присутність. Виставкові центри займали площу 127 000 квадратних метрів у 10 залах та різноманітних відкритих просторах. Окрім демонстрації своїх рішень, наша команда також приділила час зустрічам.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій