«Лемтранс» придбав вагони у лізинг

17.12.2018
Share

У межах реалізації інвестиційної програми «Лемтранс» збільшує парк рухомого складу на 110 нових піввагонів українського виробництва. Вагони купуються за договором фінансового лізингу в АТ КБ «ПриватБанк» терміном на 5 років. Загальна сума угоди — понад 150 млн грн.

«Ми раді укласти угоду з АТ КБ "ПриватБанк". Цей проект допоможе компанії у вирішенні завдань щодо підвищення ефективності свого рухомого складу та забезпечення потреб наших клієнтів, з якими укладені SLА-договори, — каже генеральний директор компанії "Лемтранс" Володимир Мезенцев. — Ми завжди розглядаємо варіанти придбання вагонів виключно на підставі аналізу поточної ринкової ситуації».

Загалом у 2018 році компанія збільшила парк рухомого складу на 327 одиниць.

«У листопаді 2018 року укладено угоду про виділення банком коштів на придбання 110 нових вантажних піввагонів для найбільшої в Україні приватної транспортно-експедиторської компанії "Лемтранс", — зазначає директор Східного регіонального управління ПриватБанку Едуард Мізін. — "ПриватБанк" пропонує програми кредитування як для малого бізнесу, так і для таких великих компаній України, як ТОВ "Лемтранс". З початку 2018 року бізнесу Східного регіону надано кредитів на загальну суму понад 580 млн грн».

Довідка:

ТОВ «Лемтранс» — найбільший приватний оператор залізничного рухомого складу України. Основними напрямами діяльності компанії є: організація перевезень власним рухомим складом, надання транспортно-експедиторських послуг, інформаційний супровід руху вантажів, а також ремонт рухомого складу. 100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належать Групі СКМ.

АТ КБ «ПриватБанк» — найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, обслуговує понад 15 млн індивідуальних і 375 тис. корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк проводять транзакції понад 2,1 млн клієнтів. Регіональна мережа Приватбанку містить 2 133 відділення, 7 276 банкоматів і 12 652 термінали самообслуговування.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій