Лемтранс направив 1,3 млн. грн. на охорону праці у 2015 році

24.03.2016

Компанія «Лемтранс» інвестувала у заходи з охорони праці близько 1,3 млн. гривень у 2015 році.

Ключові напрямки — навчання з питань охорони праці (в тому числі, працівників, які виконують роботи з підвищенною небезпекою), покупка спецодягу та засобів індивідуального захисту, проведення медичних оглядів, проведення експертизи промислової безпеки.

На забезпечення співробітників засобами індивідуального захисту направлено 373,3 тис. грн. 229 співробітників компанії пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці в спеціалізованих навчальних центрах.

«Життя та здоров'я співробітників мають для компанії пріоритетне значення. Ми впевнені, що більшості виробничих травм можна запобігти, тому і докладаємо максимум зусиль для того, щоб уникнути серйозних випадків виробничого травматизму у наших вагоноремонтних депо», — зазначив генеральний директор Володимир Мезенцев.

Довідка:

ТОВ «Лемтранс» — найбільша в Україні приватна транспортно-експедиторська компанія, що надає повний комплекс послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом. Основними напрямками діяльності є: транспортно-експедиторське обслуговування внутрішніх і експортно-імпортних вантажоперевезень, а також ремонт рухомого складу.

100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належить Групі СКМ.