«Лемтранс» придбав контрольну частку «Левада Карго»

28.01.2021
Share

Компанія «Лемтранс» завершила операцію з придбання мультимодального контейнерного оператора «Левада Карго».
Це придбання стало одним із чергових етапів реалізації стратегії розвитку компанії «Лемтранс» щодо розширення переліку надаваних послуг і виходу на нові ринки, як внутрішні, так і зовнішні. Завдяки цьому кроку «Лемтранс» зможе надавати послуги з переміщення та зберігання вантажів із застосуванням як універсальних, так і спеціалізованих контейнерів.
«Ми впевнені, що це придбання дасть нам змогу пропонувати нові комплексні рішення для вантажовідправників України та отримати додаткові конкурентні переваги для подальшого розвитку. Ми очікуємо на поступальне зростання, оскільки тепер зможемо розширити перелік вантажів, з якими готові працювати, – каже генеральний директор компанії "Лемтранс" Володимир Мезенцев. – Ця інвестиція створює нові можливості як для "Лемтрансу", так і для вантажовідправників України».
Компанія «Левада Карго» зберігає юридичну особу й на цьому етапі є на 100% дочірньою компанією «Лемтрансу». Інші деталі угоди не розголошуються.

Довідка:
ТОВ «Лемтранс» – найбільший приватний оператор залізничного рухомого складу України. Основними напрямами діяльності компанії є: організація перевезень власним рухомим складом, надання транспортно-експедиторських послуг, інформаційний супровід руху вантажів, а також ремонт рухомого складу. 100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належать SCM.

«Левада Карго», заснована 2012 року, – транспортно-експедиторська компанія, мультимодальний контейнерний оператор. Компанія оперує парком фітингових платформ, танк-контейнерів, балк-контейнерів. Компанія має значний досвід в управлінні логістичними проєктами та реалізації комплексних транспортно-логістичних рішень «від дверей до дверей», на тисячі різних напрямків, що дає змогу швидко й ефективно доставляти вантажі в будь-яку точку світу.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій