Лемтранс оголошує тендер на аудиторські послуги

11.11.2019
Share

 «ЛЕМТРАНС» запрошує аудиторські фірми до участі у КОНКУРСІ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОБОВ’ЯЗКОВОГО АУДИТУ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ

Метою проведення конкурсу є відбір на конкурсних засадах аудиторської фірми для проведення аудиту фінансової звітності ТОВ «ЛЕМТРАНС» за 2019 рік.

У конкурсі можуть брати участь суб’єкти аудиторської діяльності, які відповідають вимогам, встановленим Законом України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», а також вимогам, вказаним в Порядку проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності.

Порядок проведення конкурсу, загальні вимоги до учасників конкурсу та до тендерної пропозиції доступні за посиланням:
https://lemtrans.com.ua/purchases/tenders-documentation
Технічне завдання та інша необхідна інформація наведені в тендерній документації, яка безкоштовно надається суб’єктам аудиторської діяльності, які виявили бажання брати участь у конкурсі, відповідно до запиту.

Дата початку проведення конкурсу – 11 листопада 2019 року.

Кінцевий строк подачі документів - 20 листопада 2019 року до 12-00 години за Київським часом.

Контактна особа: Зайцева Інна Сергіївна
Електрона пошта для подання документів та запитів: externalaudit@lemtrans.com.ua

Тендерні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання або подані не в повному обсязі чи з порушенням умов конкурсу, не розглядаються.

Фінансова звітність та інша інформація щодо ТОВ «ЛЕМТРАНС» може надаватись у разі необхідності та відповідно до запиту учасника конкурсу.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій