"Лемтранс" відремонтував понад 1 800 вагонів за перші чотири місяці 2024 року

03.06.2024
Share

У січні–квітні 2024 року вагоноремонтні потужності компанії «Лемтранс» працювали в режимі максимального завантаження, що дало змогу відремонтувати 1 876 вантажних вагонів. Для порівняння, за аналогічний період 2023 року було відремонтовано 1 852 вагони.

«Досягнення наших результатів стало можливим завдяки стратегічному плануванню виробничих процесів, інвестиціям у новітнє обладнання та високій кваліфікації нашого персоналу, – зазначив генеральний директор компанії "Лемтранс" Володимир Мезенцев. – Ці кроки, у разі потреби, дозволяють нам оперативно розгортати вагоноремонтні потужності в інших регіонах країни».

«Лемтранс» є одним із найбільших приватних інвесторів у вагоноремонтні потужності України. За 14 років оренди двох вагоноремонтних депо (м. Кам’янське та м. Волноваха), компанія інвестувала у виробництво приблизно 800 млн грн, що дало змогу збільшити обсяги виконуваних робіт більш ніж у 2,5 рази.

У 2022 році м. Волноваха була окупована російськими військами, внаслідок чого компанія втратила контроль над вагоноремонтним депо. Наразі підприємство залишається в окупації, що спонукає «Лемтранс» шукати нові можливості для розвитку.

«Ми зацікавлені в стабільній і безперебійній роботі наших вагоноремонтних потужностей, тому активно ведемо перемовини щодо розширення бізнесу на нові майданчики. "Лемтранс" має все необхідне для цього – сучасне обладнання, досвід і кваліфікованих спеціалістів», – додав Володимир Мезенцев.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій