«Лемтранс» надав понад 3 мільйони гривень на обладнання для захисників

11.07.2023
Share

"Лемтранс" продовжує працювати в умовах війни та забезпечує перевезення українських вантажів залізничним транспортом. Попри прямі воєнні збитки, складну ситуацію на ринку перевезень, а також те, що частина вагонного парку компанії досі залишається заблокованою через окупацію частини території України, "Лемтранс" не втрачає стійкості.


У межах мілітарної ініціативи "Сталевий Фронт Ріната Ахметова", компанія продовжує допомагати ЗСУ. Нещодавно "Лемтранс" придбав і передав оснащення для українських захисників: 8 квадрокоптерів DJI Matrice і 8 терміналів Starlink. Сума допомоги становить приблизно 3,3 млн грн. Таким чином, загальний бюджет компанії на підтримку ЗСУ та гуманітарну допомогу населенню зріс до рівня 38 млн грн.


«Ми підтримуємо державу, бо віримо, що ефективна взаємодія між нею та бізнесом є запорукою безпеки країни. Зараз усі наші зусилля спрямовані на забезпечення стабільної роботи компанії, адже це робочі місця для українців, вкрай важливі податкові відрахування до бюджету України, а головне – це допомога захисникам», – пояснює генеральний директор "Лемтрансу" Володимир Мезенцев.
У ці часи український бізнес став надійною опорою для захисників. Понад 70 працівників компанії "Лемтранс" захищають Україну в лавах ЗСУ.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій