Волонтери «Лемтранс» провели суботник у київському зоопарку

27.04.2018
Share

21 квітня понад 200 працівників компанії «Лемтранс» разом зі своїми сім’ями взяли участь у всеукраїнській акції групи СКМ «Чисте місто».

Для проведення суботника цьогоріч було обрано майданчик Київського зоопарку. Крім традиційного прибирання території, волонтери почистили та перефарбували лавочки, огорожі та паркани, а також допомогли урізноманітнити середовище проживання для хижаків і приматів. Під час суботника працювали зони дитячої анімації, а також проходили майстер-класи з виготовлення їстівних листівок для приматів.

Лемтранс бере участь в акції не вперше. У межах програми «Чисте місто» керівництво та працівники компанії щорічно облагороджують паркові ділянки й зони відпочинку. Заходи проходять у Києві, Дніпрі, Волновасі та Кам’янському.

«Сьогоднішній день залишив масу позитивних емоцій. У Київському зоопарку, на свіжому повітрі, у компанії сім’ї й колег творити добрі справи дуже приємно, — каже учасник акції Валерія Дюдіна. — Я часто буваю тут із дитиною, тому мені вдвічі приємніше прибирати тут. І я вірю, що подібні акції дуже важливі. Зоопарк має бути чистим і яскравим, і зробити його таким — нам із вами до снаги!».

«Ми вдячні керівництву Київського зоопарку за надану нам можливість. Пропонуємо всім жителям і компаніям приєднуватися до подібних ініціатив, — каже генеральний директор компанії «Лемтранс» Володимир Мезенцев. — Акції корпоративного волонтерства вже давно стали для нашої компанії доброю традицією. Ми як представники бізнес-спільноти всіма доступними засобами підтримуємо ініціативи у сфері охорони довкілля в містах нашої присутності».

Підписка на новини

Будьте в курсі подій