«Лемтранс» уклав довгостроковий контракт з «АрселорМіттал Кривий Ріг»

11.04.2018
Share

«Лемтранс» — провідний приватний оператор залізничного рухомого складу в Україні — підписав дворічний договір у межах довгострокової співпраці з одним із найбільших виробників сталі «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Цей контракт передбачає комплексне забезпечення вантажовідправника рухомим складом для постачання флюсів, вугілля та коксу й вивезення готової продукції (залізорудна сировина та металопродукція) «АрселорМіттал Кривий Ріг». Географія перевезень охоплює транспортування як на експорт, так і для споживання на внутрішньому ринку.

«Наявність такого надійного партнера, як ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», є вкрай важливим для нашої компанії, а довгострокові відносини дадуть змогу впевнено вибудовувати наші інвестиційні програми, — говорить генеральний директор компанії «Лемтранс» Володимир Мезенцев. — Водночас договір є взаємовигідним, оскільки своєчасно забезпечить нашого партнера необхідним рухомим складом на чітко визначених умовах незалежно від ситуації на ринку залізничних перевезень».

Підписка на новини

Будьте в курсі подій