«Лемтранс» подарував дітям залізничників ранці та шкільне приладдя

30.08.2023
Share

«Лемтранс» традиційно вручив маленьким першокласникам шкільні рюкзаки. У них – все необхідне для навчання приладдя. Допомогу від компанії одержали діти працівників, які йдуть цього року до першого класу. Ця чудова традиція вперше з’явилася в компанії 2012 року й переросла в постійну акцію.

До початку навчального року компанія закупила рюкзаки «Kite». Вони повністю відповідають усім вимогам, які висувають до ранців для першокласників: мають жорстку ортопедичну спинку й ергономічні лямки для правильного розподілу навантаження, а також надійну фурнітуру. Крім того, «Лемтранс» забезпечив школярів сумкою для спортивного взуття, пляшкою для води й усім необхідним шкільним приладдям: ручками, олівцями, фарбами, пеналом тощо.

«Дарувати рюкзаки нашим першокласникам – давня традиція "Лемтранс", – говорить генеральний директор компанії Володимир Мезенцев. – Навіть попри війну ми повинні робити все для того, щоб діти мали щасливе дитинство зі святами та подарунками. Тому вітаю маленьких школяриків і бажаю їм міцного здоров’я, а батькам терпіння».

«Хочу подякувати компанії за ці чудові портфелі та їх наповнення. В такий складних для всіх час – це вагомий внесок для кожної родини. Сподіваюсь, що ця традиція буде продовжена, – каже мати першокласниці Тетяна Григоренко, співробітниця компанії «Лемтранс».

Підписка на новини

Будьте в курсі подій