"Лемтранс" та Shakhtar Social продовжили співпрацю щодо реалізації проекту "Давай, грай!" у Бродах

24.11.2023
Share

Лемтранc продовжив фінансування проекту Shakhtar Social, який спрямований на розвиток любительського дитячого футболу в Україні на 2024 рік.
Нещодавно в Бродах відбувся турнір «Давай, грай!», участь у ньому взяли понад 140 дітей, які регулярно займаються футболом.

До початку повномасштабного вторгнення майданчики в партнерстві з «Лемтранс» працювали у Волновасі (Донецька область) та Попасній (Луганська область). Після окупації російськими військами двох населених пунктів Shakhtar Social та «Лемтранс» ухвалили рішення продовжити фінансування проєкту в іншому місці через його важливість для дітей та відновили діяльність у Бродах (Львівська область).

Інна Хмизова, директор Shakhtar Social:

– Починати та продовжувати футбольні проєкти під час війни – це окрема радість! Дуже вдячна партнерам, які другий рік поспіль підтримують регулярні тренування з футболу в Бродах.

Однією з головних причин збереження діяльності проєкту є бажання підтримати дітей-переселенців, які евакуювались на захід України.

Володимир Мезенцев, генеральний директор «Лемтранс»:

– Беручи на себе соціальні зобов’язання, ми поширюємо важливі цінності та залучаємо якомога більше дітей до спорту, надаючи рівні можливості для кожного. Ми віримо, що попри всі виклики наша співпраця допоможе дітям соціалізуватись, активно проводити час та бути ментально здоровими. Це наш внесок у добробут дітей!

«Давай, грай!»  - це проект який реалізується некомерційним фондом Shakhtar Social в якому можуть безкоштовно тренуватися діти віком від 6 до 12 років – витрати на інвентар, форму, підтримання майданчика та оплату праці тренера покриваються коштом компанії партнера. Крім хлопчиків, займаються також дівчатка та діти з обмеженими можливостями.

Підписка на новини

Будьте в курсі подій